Pontosan úgy, ahogy szeretnéd!

Megbeszéljük, megtervezzük, megépítjük.

Igényfelmérés, tervezés, generál kivitelezés profi minőségben, referenciákkal!

Pontosan úgy, ahogy szeretnéd!

Megbeszéljük, megtervezzük, megépítjük.

Igényfelmérés, tervezés, generál kivitelezés profi minőségben, referenciákkal!

Válassz minket!

Építs velünk, és nyersz!

Mindegyikben szívesen segítünk!

Szakértő csapatunkkal álomotthonokat építünk, amit több, mint 50 családi ház, több tucat sorház és társasház kivitelezése bizonyít. Nézd meg a már elkészült, vagy készülő ingatlanjainkat itt!

0 +
év tapasztalat
Pont, ahogy te szeretnéd

Élhető otthonokat hozunk létre,
pontosan a te igényeid szerint!

Konzultáció

Mondd el nekünk, mit szeretnél te, mi a család kérése, hova és hogyan szeretnél beállni az autóval, mekkora kerted legyen, hány szobát szeretnél, milyen legyen a beltér elrendezése!

Projekt Tervezés

Az elképzeléseidet először papírra vetjük, aztán egy tervezőprogramban hozzuk létre az igényeknek a legjobban megfelelő, az egyedi lehetőségekhez alkalmazkodó álomotthon tervét.

Kivitelezés

Ha pedig tetszik az elképzelés, megépítjük neked a kívánt lakást, házat, vagy egyéb ingatlant!

Gondolunk a jövőre is

A mai, magas ingatlanárak idejében fontos, hogy a legtöbb, általunk felhúzott épületet támogatásra tervezve készítjük el.

Úgy alakítjuk a részleteket és a megvalósítást, hogy az neked a leginkább kedvezzen, és minél kevesebbe kerüljön. Többféle támogatás van jelen az ingatlanpiacon, a Global Cégcsoport szakmai hátterének és tudásának köszönhetően mi mindet ismerjük. Egy kérdőív kitöltése után felmérjük az igényeidet és a lehetőségeidet, majd azok alapján javasolunk neked kész lakást, házat, vagy a saját elképzeléseidnek megfelelő, vadonatúj álomotthont!

Kattints, és felhívunk téged a további részletekkel!

Rólunk

Add el, vagy vedd meg nálunk az ingatlanodat!

A generálkivitelezés mellett ingatlanberuházással, pénzügyi tanácsadással és napelemrendszerek telepítésével is foglalkozunk.

A Global Cégcsoport egyik legfontosabb előnye, hogy a nulláról, egy ajtónyitással eljuthatsz velünk az álomotthonodig. Az ehhez szükséges hitel, biztosítás, napelemrendszer ügyintézést is házon belül biztosítjuk.

A több évtizedig fejlesztett igényfelmérésünk alapján biztosan megtaláljuk azt a pénzügyi és ingatlan-lehetőséget, ami neked a legjobb!

A cél a finanszírozható, fenntartható otthon megteremtése, ahol boldogan és nyugalomban élhetsz.

Ennek eléréséhez a folyamat során az igényekhez igazítjuk a lehetőségeket. Szinkronba hozzuk a korábbi ingatlan eladását az újba költözéssel, az már legyen kész akkor, amikor kell. A korábbi, kinőtt, vagy túl nagy ingatlanod értékesítését is elvállaljuk!

Minőség mindenek felett

Garantált minőség, biztonságos végeredmény

A kivitelezésről büszkén és bátran állítjuk, hogy a családi házakat csakis akkor kezdjük el építeni, ha már megvan rájuk a vevő. Ez a pénzügyi előszűrés, a támogatás-jogosultság ellenőrzése, a hely és a helyszín kiválasztása után történik.

Garanciavállalás a saját projektekre

Fontos, hogy nálunk nincs veszett foglaló. Eddig sem volt és ezután sem lesz! Ha mi intézzük a pénzügyi feladatokat, biztonságban vagy!

A típusterv kiválasztása után mindig lehetőség van a változtatásra. Így a saját otthon megálmodását követően az elképzelésed valósággá válik!

Nézd meg a generálkivitelezés kalkulátorunkat, és számold ki, hol, mennyiért és mit szeretnél megépíteni!

Miért érdemes minket választani?

Nálunk sokszor előfordul, hogy egy adott igénnyel jön be hozzánk valaki, és egy más, sokkal jobb megoldás valósul meg belőle. Van, hogy a partnerünk használt ingatlant szeretne, és az igényfelmérés során kiderül, hogy kicsivel többért, esetleg ugyanannyiért, vagy adott esetben némileg kevesebbért új építésűt is kaphat! Ez azért is lehetséges, mert ez utóbbiakra több az igénybe vehető támogatás is!

Előnyök

A GGE Ingatlan további előnyei:

Jól felkészült tervezői gárda
Több évtizedes szakmai tudás
Minőségi alapanyagok
Innovatív technológiák
Kedvező, pénzügyi megoldások
Alacsony rezsiköltségek
Napelemes villanyfűtés
Minőségi német napelem rendszerek
Mi végigvisszük veled az egész folyamatot!

Jelentkezz, és egy szakértőnk felveszi veled a kapcsolatot!

Az ingatlaneladás, a vásárlás és az építkezés is sok ügyintézéssel, pénz- idő- és energiabefektetéssel, valamint stresszel jár. Engedd, hogy segítsünk ezek csökkentésében! Egy ajtónyitás, és megoldjuk a hitelfelvételt, az ingatlaneladást, a biztosítást, az összes papírmunkát, a tervezést és a kivitelezést is!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/legjobba/public_html/ggeingatlan.hu/wp-includes/functions.php on line 4757